אלימות מילולית של מנהלת

שלום רב, שמי נאוה לביא ואני בת 49 גרושה+1, ומפרנסת יחידה. עבדתי 5 חשנים בקופ"ח "מכבי" ולפני 3 חודשים החלטתי, עקב הרעת תנאים , לעזוב.מצאתי מקום עבודה חדש בו אני עובדת 3 חודשים(לא היה לי הפרש ימים בין העבודות הנ"ל). עבדתי בשלושת החודשים הללו לשביעות רצונה של הבוסית שלי ולשביעות רצונם של אנשי הצוות במשרד איתם אני עובדת ובקשר כל הזמן. הבוסית שלי חלתה בסרטן (עוד טרם הגעתי לעבודתי הנוכחית) והוחלט על ניתוח לפני פסח ,היא עברה את הניתוח ומאז היא בחופשת מחלה ללא הגבלה בזמן. את מקומה מחליפה מנהלת שהחלה להתעלל בי מילולית ונפשית בצורה בוטה מאד, משפילה ומזלזלת ביותר. היא מקללת אותי בקללות,לועגת לי על אישיותי בלי קשר בכלל לעבודתי(למרות שהיא אמרה שאני עובדת טובה לפי דיווחים שהיא מקבלת מהצוות)צורחת עליי (כשעוד אנשים שומעים אותה) בקולי קולות על דברים שכלל לא עשיתי אותם, איני מוכנה לדבר איתי בשקט, מטיחה בי האשמות חסר שחר,צורחת עליי במילים פוגעות ביותר. אותה מנהלת יודעת כמה אני זקוקה לעבודה (כמפרנסת יחידה, ולמשכורת הזהו,שכן קשה מאד למצוא עבודה בימינו, וגם היא מנצלת את חסרונה של המנהלת הקודמת של , שכאמור שוכבת בבית ומחלימה מהניתוח הקשה שעברה). אני אישה מכובדת שעבודתי מוערכת בכל מקום,ברצוני לשאול מה אני עושה במצב שכזה, איני יכולה להיות יום יום מושפלת כל כך ו"שק החבטות" ו"השעיר לעזאזל" של אותה מנהלת. איני יכולה להמשיך ולתפקד בעבודתי כיאות וכבעבר. מה אתם אומרים,מה עליי לעשות? אודה לכם באם תוכלו לענות לי על שאלתי במהרה? תודה רבה,נאוה

לפורום