בעיות עם שותפה לדירה

שלום רב, לאחרונה הכנסתי שותפה חדשה לדירה במקום שותפה שעזבה, חתמנו חוזה שכירות מול בעלי הדירה כדין (יש לציין כי רק אני הצלחתי להביא את אימי שתחתום ערבות על הדירה בעוד שהשותפה החדשה לא הציגה ערבים). למעשה מיום שעברה השותפה לדירה גיליתי להפתעתי כי יש לה בין זוג ופשוט אותו בחור חי בבית המשותף שלנו כל יום. למרות כי בחוזה במפורש כתוב כי אין להכניס דייר נוסף אני מוצאת את עצמי חיה עם אדם נוסף בבית. ניסתי בהגיון לפנות לשותפה והסברתי לה שאני מבינה את הזוגיות שלה אך זה לא מקובל כי בן זוגה חי עימנו-אם הייתי יודעת קודם לא הייתי מסכימה לזה. לצערי השותפה הבהירה לי כי זאת בחירתה וזכותה כי החבר שלה יבקר מתי שהוא רוצה ואף ישן כל יום בדירה, ושאין לי שום אפשרות להוכיח זאת ושאם אפנה לבעלי הדירה הם כמובן יגידו כי אינו גר כאן. יש לציין כי אותו בחור והשותפה חכמים ופועלים בדרכים מתוחכמות כגון שהוא לא משאיר בגדים בבית. אבל למעשה הוא נמצא כל הזמן בדירה! מה עלי לעשות? לפנות לעורך דין? לאסוף ראיות ולתבוע אותה על הפרת חוזה? אשמח אם תייעצו לי כיצד להתמודד עם הנושא הבעייתי מבחינה משפטית כי הוא מעיק עלי מבחינה כלכלית וחברתית... למעשה אני חיה עם עוד 2 שותפים בדירה, ההוצאות גדולות יותר... איך אני מוציאה אותו מהדירה?

לפורום